• Gratis verzending boven de 25 euro
  • Gratis ontwerp binnen 1 werkdag
  • Gratis bezorging op Goeree-Overflakkee

Zakelijke bestellingen

Waarom zakelijk bestellen?

Heeft u moeite om een persoonlijkere band te creëren met uw klanten? Voelt uw organisatie soms anoniem en onpersoonlijk? Dit is een veelvoorkomend probleem voor veel bedrijven, maar wij hebben een oplossing:

lasergraveren en personaliseren van producten en accessoires. Door het graveren van uw logo op de producten kunt u een persoonlijker beeld creëren van uw organisatie of een persoonlijkere relatie opbouwen met uw klanten. Dit is een manier van personaliseren die niet vaak wordt gebruikt, maar die wel degelijk effectief kan zijn. Laat ons uw wensen weten en wij helpen u graag verder om uw organisatie persoonlijker te maken.

 

Wat kunnen wij leveren?

Lasergraveren en lasersnijden zijn twee geavanceerde technieken die gebruikmaken van een krachtige laserstraal om precisie te verkrijgen in het graveren en snijden van verschillende materialen.

 

Dankzij de nauwkeurigheid van de laserstraal kunnen we prachtig gedetailleerde en precieze afbeeldingen en teksten op een groot aantal verschillende materialen graveren, van hout en leer tot kunststof en metaal. Bovendien kunnen we met lasersnijden precieze vormen en figuren uit deze materialen snijden. Dit maakt lasergraveren en lasersnijden perfect voor het maken van unieke en stijlvolle cadeaus en producten, van gepersonaliseerde sleutelhangers tot zakelijke geschenken in grote oplage.

 

Kortom, lasergraveren en lasersnijden zijn een veelzijdige en nauwkeurige manier om je creativiteit de vrije loop te laten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of organisatie.