• Gratis verzending boven de 25 euro
  • Gratis ontwerp binnen 1 werkdag
  • Gratis bezorging op Goeree-Overflakkee

Lasergraveren en Lasersnijden 

Lasergraveren

Doormiddel van lasergraveren kan op bijna elk materiaal de gewenste tekst, vorm, afbeelding of ander ontwerp worden gegraveerd. Met lasergraveren maken wij gebruik van een professionele laser die garant staat voor hoge kwaliteit.

Voor fijne laserontwerpen hebben wij een speciale laserkop die hiervoor bestemd is. Hierdoor kunnen wij ook kleinere ontwerpen gemakkelijk en gedetailleerd laseren.

Lasersnijden

Het lasersnijden is voornamelijk geschikt voor hout en stof.  Door deze techniek te gebruiken kunnen gedetailleerde en complexe vormen gesneden worden.

Het lasersnijden doen wij voornamelijk op aanvraag. Het gaat hier namelijk veelal om maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan houten letters van een logo, onderzetters, kaarsenhouders, naambordjes en corsages.

Eigen ontwerp of materialen

Bijna elk artikel kan door ons gegraveerd of bedrukt worden. Hierbij lever jij het artikel en eventueel het ontwerp aan.

Tevens kan elk artikel wat wij op de website staat naar eigen wens worden gepersonaliseerd. De artikelen functioneren  voornamelijk als voorbeeld en inspiratie. Nieuwsgierig geworden? Vul hieronder het formulier in en wij nemen spoedig contact op.

Wil je niet wachten? Neem dan direct contact op door te bellen of een berichtje te sturen naar +31683072244. Mailen mag ook naar info@gewoontop.nl