• Gratis verzending boven de 25 euro
  • Gratis ontwerp binnen 1 werkdag
  • Gratis bezorging op Goeree-Overflakkee

Wanneer geef je nu een cadeau?

Een cadeau geven is een leuke manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Er zijn talloze cadeaus die je kunt geven, afhankelijk van de gelegenheid en de persoon aan wie het cadeau is bestemd.

Lees meer »

Waarom een cadeau kopen bij GeWoonTop?

Er zijn veel cadeau websites waaruit u kunt kiezen, maar als u op zoek bent naar unieke en leuke cadeaus voor elke gelegenheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij onze cadeau website vindt u een uitgebreid aanbod aan cadeaus voor iedereen, van de allerkleinste tot de grootste cadeau-liefhebber.

Lees meer »

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een techniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om materialen te snijden. De laserstraal wordt gericht op het materiaal en verwarmt het tot een hoge temperatuur, waardoor het materiaal smelt of verbrandt. Dit resulteert in een precieze en nauwkeurige snijlijn die niet mogelijk is met traditionele snijtechnieken.

Lees meer »

Wat is lasergraveren?

Lasergraveren is een techniek waarbij een laserstralen worden gebruikt om een ontwerp of tekst in een materiaal te graveren. Dit kan op verschillende soorten materialen, zoals hout, glas, metaal en zelfs chocolade. De laserstralen verwarmen het materiaal tot een hoge temperatuur, waardoor het materiaal smelt of verbrandt. Dit resulteert in een precieze en gedetailleerde graveer die niet mogelijk is met traditionele graveertechnieken.

Lees meer »

Van droom naar werkelijkheid

Een idee, een wens en stiekem toch ook wel een droom. Jawel, GeWoonTop is werkelijkheid geworden. Waar creativiteit vollop in huis aanwezig is, begon het te kriebelen om dit te delen met de wereld.

Lees meer »